Referenties

"De trainingen aan het einde van mijn zwangerschap hielpen mij om zelfverzekerd naar de bevalling toe te leven. Na de bevalling voelde ik mij snel en veilig weer fit. Kristel is flexibel en speelt feilloos in op je persoonlijke behoeftes. Haar enthousiasme, liefde voor sport en verloskundige kennis zijn een perfecte combinatie!"

[S.]


"Sporten heeft me enorm geholpen tijdens mijn zwangerschap om zowel lichamelijk als mentaal sterk en fit te blijven. Mijn rugpijn werd steeds minder en mijn grote buik was makkelijker te dragen. Mentaal verbonden zijn met je kleintje tijdens de trainingen voelde heel goed. Ik heb het gevoel dat onze trainingen mij hebben geholpen tijdens mijn bevalling. Ik raad het echt iedereen aan en ik kan niet wachten tot ik weer mag sporten samen met jullie." 

[H.]

"Tijdens de training word ik gemotiveerd, de trainster geeft net dat extra zetje en het is zo gezellig! Ze weet goed wat ik als vrouw nodig heb, helemaal na het krijgen van een ukkie! Ik ben gestart met trainen na mijn derde kindje, voornamelijk omdat mijn bekkenbodem erg slap was geworden. Door de trainingen merk ik snel herstel. 
Ik voel me krachtig, energiek en zekerder. Het is heel fijn dat ik thuis kan trainen en ik nergens heen hoef. Voelt als heel luxe en echt een cadeautje aan jezelf!"

[A.]


"Tijdens mijn zwangerschap heb ik met veel plezier de trainingen bij Due Date gevolgd. Regelmatig kwamen er nieuwe oefeningen aan bod die we uitvoerden op leuke muziek. Ze hebben veel kennis van bewegen tijdens de zwangerschap, iets dat ik erg waardevol vond want er gebeurt zo veel met je lijf. Zo ben ik fit gebleven, zowel fysiek als mentaal, tot kort voor de bevalling en dat heeft een enorm verschil uitgemaakt!" 


[L.]

"Ik train bij Due Date sinds de bevalling van mijn 2e kind. Heel fijn om zo goed begeleid weer back in shape te komen. Ik merk duidelijk veel ervaring, de trainster heeft altijd goede en diverse oefeningen. Bijzonder hoe ze ook zonder attributen een heel uur vol kan krijgen met loodzware effectieve oefeningen. Ze let ontzettend goed op de uitvoering en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Naast hard trainen is het ook altijd een positieve en gezellige sessie! Heel fijn om zo weer mijn lichaam terug te krijgen en er waarschijnlijk zelfs sterker uit te komen."

[J.]


" Een uurtje echt aandacht voor jezelf met als resultaat minder klachten na de bevalling, dat is wat ik hoopte toen aan de slag ging. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken. Ik ben nu acht weken geleden bevallen van de tweede en ik heb feitelijk geen enkele klacht. Dit in tegenstelling tot na de bevalling van mijn eerste kindje. Ik hou eigenlijk niet van sporten, maar door de PT sessies zie ik er de lol van in. Door de een-op-een aandacht is het ontzettend effectief. Ze corrigeert me continu op m’n houding en beweging. Hierdoor haal je alles eruit wat in jezelf zit. Tegelijk is het ook gewoon heel gezellig, kletsen we over van alles en kan je door haar achtergrond sparren over de bevalling (en de nasleep). 
Kortom, ik kan DueDate zeer aanbevelen, ik hoop dat ze het niet te druk krijgt want ik wil nog een tijdje met haar door! "

[R.]