Over

Due Date Training

Bij Due Date Training houden we het graag simpel maar fanatiek! We kijken wat vooral allemaal wel kan. We willen trainen laagdrempelig maken door naar jou toe te komen.

Iedereen is welkom bij ons, ongeacht je niveau, trimester, fase, gewicht, aantal kinderen, ervaringen of hoe lang het ook geleden is dat je bent bevallen. 

Over mij 

Due date training ben ik gestart vanuit een grote passie voor sporten in combinatie met mijn ervaring als verloskundige. In de praktijk krijg ik veel vragen over sporten tijdens de zwangerschap en herstel in de periode daarna. Vragen die ik veruit het meeste tegenkom zijn: 

  • Wat mag wel/niet nu ik zwanger ben? 
  • Waar vind ik die intensieve sportles voor zwangeren? 
  • Hoe reguleer ik mijn gewichtstoename? 
  • Hoe bereid ik me voor op de bevalling? 
  • Hoe herstel ik verantwoord (maar vlot) na mijn zwangerschap? 


Om een oplossing te bieden voor deze vragen heb ik me opgeleid tot pre- & postnatale trainer. Daarmee hoop ik jou te kunnen helpen met de ultieme training! 

Naast mijn werk en trainingen ben ik altijd in voor een feestje, geniet ik van rode wijn op de bank of struin ik eindeloos boetiekjes af. Als verloskundige kan je mij tegenkomen bij Femme Amsterdam. 

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Allicht kan ik iets voor je betekenen. Neem gerust eens contact op, stuur me een mailtje of bel me en dan kijk ik graag wat ik voor je kan doen! Achtergrond

In 2017 ben ik afgestudeerd als Verloskundige [HBO Bachelor, Verloskunde Academie Amsterdam & Groningen]. Sinds die tijd heb ik fulltime gewerkt in Utrecht en Amsterdam. Naast mijn werk als verloskundige heb ik mij begin 2019 gespecialiseerd in personal training voor zwangeren en pas bevallen vrouwen [NASM, Premier Global Personal training level 2&3],[NASM, Premier Global Women's Fitness specialisation pre-&postnatal)].