Groepstraining


Trainingrooster

Elke dag outdoor trainen op verschillende locaties. Doe live mee of volg je les virtueel! 

Preggo power 

Created with Sketch.

Ben je zwanger, of wil je misschien graag zwanger worden en hier zo fit mogelijk mee beginnen? Doe dan mee met preggo power. De trainingen zijn een combinatie van conditie en kracht. De focus ligt op je hele lichaam. Er is constant een mogelijkheid tot aanpassing naar een lagere of hogere intensiteit. 

Het sterk maken van je spieren ondersteunt de veranderingen in jouw lijf tijdens de zwangerschap, het zal je helpen bij de bevalling, maar ook bij het herstel daarna. 

Labor prep 

Created with Sketch.

Tijdens deze training bereiden we je fysiek en mentaal voor op de bevalling (ook rondom jouw uitgerekende datum). Deze training is GEEN zwangerschapscursus. Het is echt een workout gericht op het gebruik van je lijf tijdens de bevalling. 

Het doel  is bewustwording: wat roept de bevalling bij je op en hoe voelt dit in je lijf? Voel je je krachtig? Angstig? Sterk? Blij? Heb je vertrouwen? Hoe komt dit? Hoe kom je in je kracht?

Niet alleen onze mind maar ook onze bodies krijgen aandacht: voel je lijf, voel de baby en merk de meerwaarde van bewegingen en stretches die gericht zijn op het indalen van de baby in jouw bekken. Leer begrijpen hoe je bekken beweegt en hoe jij jezelf en de baby helpt tijdens de bevalling! 

Mom power

Created with Sketch.

Je bent bevallen, je lichaam voelt anders dan ooit te voren en je wil graag herstellen, (weer) fit worden! Dan is deze training voor jou zeer geschikt. We werken aan het herstellen van de kracht in je core, rug, benen en billen. Werk aan je diastase, eventuele bekkenklachten en conditie. 

Outdoor Locaties Amsterdam

Wij trainen in principe altijd buiten. Als de weersomstandigheden erg slecht zijn dan hoor je ruim van te voren of de training door gaat of niet. Momenteel zijn wij druk bezig met het zoeken naar een toffe locatie voor trainingen binnen. STAY TUNED! 

Amsterdam West 

Rembrandtpark 

Verzamelpunt: parkingang ter hoogte van Orteliuskade 51, 1057 AJ, Amsterdam

Amsterdam Zuid

Oude tramremise 

Verzamelpunt: benzinepomp Total, Havenstraat 5, 1075 PR, Amsterdam

Amsterdam Oost

Voorjaar 2021

Amsterdam Noord

Voorjaar 2021